Νέα και Ενημέρωση

ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

Αφιέρωμα στην Progressive Ασφαλιστική από το InBusiness Κύπρου.

Ακολουθήστε αυτό το link.

 

 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

 

Η Progressive Ασφαλιστική γιόρτασε τα 25 χρόνια από την ίδρυση της

 

Σε μια λαμπρή εκδήλωση, η Progressive Ασφαλιστική γιόρτασε τα 25 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στην Πύλη Αμμοχώστου.


 
Η Progressive Ασφαλιστική εξειδικεύεται για 25 χρόνια στον κλάδο Γενικών Ασφαλειών, με ασφαλιστικές καλύψεις οικίας, εμπορευμάτων, ευθύνης, επιχείρησης, αυτοκινήτων, ατυχημάτων, ασθενειών και  άλλων εξειδικευμένων ασφαλίσεων.

 

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και η Έφορος Ασφαλιστικών Εταιρειών κυρία Βικτώρια Νάταρ, καθώς και κορυφαία στελέχη Ευρωπαϊκών αντασφαλιστικών κολοσσών.

Η Progressive Ασφαλιστική γιόρτασε τα 25 χρόνια από την ίδρυση της. Μιλώντας στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κύριος Τάκης Χατζηανδρέου, αναφέρθηκε στη συνεχή ανοδική πορεία όλων των εργασιών της Progressive Ασφαλιστικής, σημειώνοντας ότι στο επίκεντρο της στρατηγικής και της πολιτικής της εταιρείας, είναι η ορθή ασφάλιση και στήριξη των ασφαλισμένων μας.  

 

Επίσης έκανε αναφορά στην ιστορία,  την πορεία  και τις αξίες της εταιρείας που για 25 χρόνια εξυπηρετεί σωστά και ασφαλίζει σωστά το κυπριακό κοινό, τις κυπριακές και πολυεθνικές επιχειρήσεις.

 

Στη συνέχεια  ευχαρίστησε το προσωπικό, τους πράκτορες, αντιπροσώπους, συνεργάτες, την έφορο ασφαλίσεων και κυρίως τους ασφαλισμένους για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν  στην εταιρεία, δίνοντας υπόσχεση για τα επόμενα 25 χρόνια.

Κατά την διάρκεια της εορταστικής εκδήλωσης της Progressive Ασφαλιστικής, τιμήθηκε και ο ιδρυτής της εταιρείας κύριος Αντρέας Χατζηανδρέου.

 

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πλούσιο κοκτέιλ, υπό τους ήχους βιολιού, σαξόφωνου και πιάνου, και με έκθεση με φωτογραφικό υλικό από τις σημαντικές στιγμές της πορείας της  εταιρείας.

 

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015

Η εταιρεία μας συνεχίζει να βρίσκεται Δίπλα στα άπορα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Λυκαβηττού

Η εταιρεία μας παραμένοντας πιστή για διαρκή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο συνεχίζει να στηρίζει οικονομικά  τα άπορα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Λυκαβηττού.

Η ενέργεια μας αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια της  Εταιρικής Υπευθυνότητας όπου η εταιρεία μας επιθυμεί να διαδραματίζει ένα θετικό ρόλο στην κοινωνία μέσα από την προσφορά της σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Το μήνυμα μας ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ δεν αποτυπώνει τη στάση μας μόνο στην άσκηση των επαγγελματικών μας δραστηριοτήτων αλλά και στην εταιρική μας ευθύνη.


 

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015

PROGRESSIVE Crystal Home Ασφάλεια Αυτοκινήτου & Σπιτιού από €19.50

«24 χρόνια παρουσίας και εμπιστοσύνης, με νέα πρωτοποριακά σχέδια οικονομικής στήριξης ενσωματώνοντας τη μοντέρνα τεχνολογία με αναβαθμισμένη εκπαίδευση ανθρωπίνου δυναμικού.» 
Σε δημοσιογραφική διάσκεψη την Παρασκευή το πρωί στα γραφεία της PROGRESSIVE  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, η οικονομική διευθύντρια κα Λουκία Χατζηανδρέου και ο Γενικός Διευθυντής κος Τάκης Χατζηανδρέου, παρουσίασαν το νέο πρωτοποριακό σχέδιo PROGRESSIVE Crystal Home  το οποίο συνδυάζει ταυτόχρονη ασφάλιση οχημάτων και οικίας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σήμερα.


Ταυτόχρονα ενημέρωσαν τα ΜΜΕ ότι είναι η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο που έχει πιστοποιηθεί με το σύστημα διαχείρισης Ποιότητας, από την Κυπριακή εταιρεία πιστοποίησης με το   ISO9001:2000  και επίσης για το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO14001:2004, έχοντας την περιβαλλοντική συνείδηση για διατήρηση και αξιοποίηση των Κυπριακών φυσικών πόρων.
Η PROGRESSIVE  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ανέφερε επίσης ότι ικανοποιεί σε επάρκεια κεφαλαίων  το περιθώριο φερεγγυότητας ένα και δυο ( Solvency I and Solvency II) βάση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας που θα εφαρμοστεί το 2016.

Ανακεφαλαιώνοντας η κα Χατζηανδρέου ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του τύπου και ακολούθησε κόκτειλ.


 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 2015!

 

 

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

Η PROGRESSIVE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ZURICH ΣΤΟ BAHRAIN

Αισθητή ήταν η παρουσία της Progressive Ασφαλιστικής  στο συνέδριο της ασφαλιστικής εταιρείας Zurich στο Bahrain με ονομασία. Zurich IP –Partner Workshop Bahrain 2014 .  Το συνέδριο είχε στόχο να  ανταλλάξουν οι συνεργάτες απόψεις και πληροφορίες σχετικά με τα   διεθνής ασφαλιστικά προγράμματα. Συμμετείχαν συνεργάτες της Zurich Insurance  από Μέση Ανατολή, Βόρειο  Αφρική και Ινδία.

Το συνέδριο διεξήχθη από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου 2014.

Στο συνέδριο παρευρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας κος Τάκης Χατζηανδρέου, ο Διευθυντής του Τμήματος Απαιτήσεων κος Ευτύχιος Οδυσσέως  και η Οργανωτική Διευθύντρια  της εταιρείας κα Μαρία Λυτρίδου.

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΥΚΑΒΗΤΟΥ

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία Mavrommatis εξασφάλισε τη γραφική και χαρτική ύλη των άπορων παιδιών του Δημοτικού Σχολείου Λυκαβητού.

Η ενέργεια μας αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια της  Εταιρικής Υπευθυνότητας όπου η εταιρεία μας επιθυμεί να διαδραματίζει ένα θετικό ρόλο στην κοινωνία μέσα από την προσφορά της σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Το μήνυμα μας ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ δεν αποτυπώνει τη στάση μας μόνο στην άσκηση των επαγγελματικών μας δραστηριοτήτων αλλά και στην εταιρική μας ευθύνη.

 

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Στα πλαίσια  της κοινωνικής υπευθυνότητας και στην ιδιαίτερη σημασία που αποδίδει στην παιδεία, τα γράμματα και τις τέχνες η Progressive Ασφαλιστική υποστήριξε χορηγιακά το βραβείο για τους πρωτεύσαντες φοιτητές & φοιτήτριες  της σχολής  οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του πανεπιστημίου Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Ο ρόλος των γραμμάτων & των τεχνών είναι ιστορικά καθοριστικός στη διαδικασία δημιουργίας και διατήρησης αξιών.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται  στη δέσμη ενεργειών της Progressive Ασφαλιστικής  για την παιδεία. Το μήνυμα μας ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ δεν αποτυπώνει τη στάση μας μόνο στην άσκηση των επαγγελματικών μας δραστηριοτήτων αλλά και στην εταιρική μας ευθύνη.

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο 8/2/14 το προσωπικό της εταιρείας μας συναντήθηκε στο ξενοδοχείο Holiday Inn για να περάσει μια μέρα διαφορετική. Με ομιλητή τον κύριο Μιχάλη Βιράρτη όλοι οι συνάδελφοι παρακολούθησαν εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ...ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Η μέρα κύλησε σε πολύ ευχάριστους και παραγωγικούς ρυθμούς. Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και όλοι φύγαμε με περισσότερες γνώσεις, καλή διάθεση και ακόμη πιο πολλή πίστη σ'αυτό που κάνουμε.
 

 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Ο τυχερός της κλήρωσης μας  για το Διαγωνισμό της εταιρείας μας στο facebook

 

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού μας, που κέρδισε το Apple iPad mini, είναι ο Νεόφυτος Νεοφυτίδης!
Συγχαρητήρια Νεόφυτε.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που συμμετείχατε στο διαγωνισμό και που μας ακολουθείτε.

Στις φωτογραφίες δείτε την παραλαβή του δώρου απο τη διεύθυνση της εταιρείας.

  

Η εταιρεία μας Δίπλα στα  άπορα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Λυκαβητού

Η εταιρεία μας παραμένοντας πιστή για διαρκή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποφάσισε φέτος αντί χριστουγεννιάτικων καρτών να στηρίξει τα άπορα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Λυκαβηττού χορηγώντας τους το γαλατάκι  τους στο πρωινό.

Η ενέργεια μας αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια της  Εταιρικής Υπευθυνότητας όπου η εταιρεία μας επιθυμεί να διαδραματίζει ένα θετικό ρόλο στην κοινωνία μέσα από την προσφορά της σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Το μήνυμα μας ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ δεν αποτυπώνει τη στάση μας μόνο στην άσκηση των επαγγελματικών μας δραστηριοτήτων αλλά και στην εταιρική μας ευθύνη.

 

 

Εναρξη καμπάνιας της εταιρείας μας στο Facebook

Με αφορμή τη νέα σελίδα μας στο Facebook, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη καμπάνιας  της εταιρείας μας  στο Facebook.  Η καμπάνια αρχίζει στις 14 Οκτωβρίου  και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου .  Στα πλαίσια της καμπάνιας    θα αρχίσει διαγωνισμός  γύρω στα μέσα Νοεμβρίου και θα «τρέξει» μέχρι τέλος του χρόνου.  Τέλος του χρόνου θα γίνει κλήρωση και ο τυχερός θα κερδίσει ένα mini - Ipad.

 Θα χαρούμε  να επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook Progressive Ασφαλιστική όπου μπορείτε να κάνετε like και share τη σελίδα μας.

 

Η PROGRESSIVE Ασφαλιστική ενισχύει το Λαιονικό Ιδρυμα για την αποκατάσταση  Απροστάτευτου Παιδιού

Η ασφαλιστική εταιρεία Progressive ανάλαβε και φέτος την πρωτοβουλία αντί της δημιουργίας και αποστολής ευχητήριων καρτών και δώρων να υποδεχτεί τη νέα χρόνια με μια κοινωνική προσφορά.

Με αίσθηση ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, η εταιρεία αποφάσισε να συνεισφέρει στο  έργο του Λαιονικού Ιδρύματος  για την αποκατάσταση Απροστάτευτου παιδιού ένα χρηματκό ποσο που θα στήριξει έμπρακτα παιδιά που  έχουν πραγματικά ανάγκη την οικονομική βοήθεια.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί την ελάχιστη προσφορά της  Progressive Ασφαλιστικής  σε ένα ιδρυμα που έχει ως απώτερο στόχο την στήριξη των παιδιών των οποίων η οικογένεια τους έχει διαλυθεί προκαλώντας ουσιαστικά προβλήματα στην φροντίδα και στην κάλυψη των αναγκών τους.

Η Χριστουγεννιάτικη αυτή πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης Κοινωνίκης Ευθύνης  της εταιρείας, η οποία στοχεύει στη συνεχή και συνεπή κοινωνική προσφορά.Η ασφαλιστική εταιρεία Progressive Insurance Ltd αποδεικνύει έμπρακτα την Αξιοπιστία της

Η Ασφαλιστική εταιρεία Progressive Insurance Ltd επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά την αξιοπιστία της παρόλες τις δύσκολες συνθήκες του περιβάλλοντος λόγω της οικονομικής ύφεσης.

Η  πυρκαγιά η οποία συνέβηκε τον προηγούμενο μήνα κατέστρεψε ολοσχερώς τα εμπορεύματα της εταιρείας  Wellspring Τrading Ltd, στη Λεμεσό.

Τα εμπορεύματα της εταιρείας ήταν ασφαλισμένα στην Ασφαλιστική εταιρεία Progressive Insurance Company Ltd η οποία   αποζημίωσε άμεσα τον πελάτη της με το ποσό των €100,000 για την άμεση αντιμετώπιση των επειγόντων οικονομικών περιστατικών.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κος Ανδρέας Χατζηανδρέου, παρουσία του πράκτορα της εταιρείας  κου Χρίστου Μιχαηλίδη να παραδίδει την επιταγή των €100.000 στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Wellspring trading Ltd κον Νίκο Νικολαΐδη.
 

Η ασφαλιστική εταιρεία Progressive Insurance Company Ltd επενδύει  και αποδεικνύει  συνεχώς στη σχέση εμπιστοσύνης που έχει κτίσει με τους ασφαλιζόμενους της και την εκπλήρωση των υποχρεώσεων της στο ακέραιο με τι καταβαλλόμενες αποζημιώσεις.

 

Πιστοποιήση της Ασφαλιστικής  Progressive Insurance Co Ltd για το Σύστημα Διαχείρισης , Ποιότητας (CYS EN ISO 9001:2000) και του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης(CYS EN 150 14001:2004).

Η  Progressive Ασφαλιστική είναι η πρώτη εταιρεία που  έχει πιστοποιηθεί για το Σύστημα Διαχείρισης, Ποιότητας (CYS EN ISO 9001:2000) και για

τo Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης(CYS EN 150 14001:2004) από την Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης (ΚΕΠ).

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (CYS EN ISO 9001:2000) αποδεικνύει τη δέσμευση της ασφαλιστικής εταιρείας  Progressive για παροχή  υψηλού επιπέδου ασφαλιστικών υπηρεσιών και την επιτυχή ανταπόκριση της στις απαιτήσεις των ασφαλιζόμενων σε ένα απαιτητικό, ανταγωνιστικό και εξελισσόμενο περιβάλλον.

Το σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (CYS EN 150 14001:2004)  φανερώνει  την ευαισθητοποίηση της ασφαλιστικής εταιρείας  Progressive σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος για την σωστή διαχείριση των περιβαλλοντικών πόρων για τις επόμενες γενιές.

Η συνεχής βελτίωση στην ποιότητα των ασφαλιστικών  υπηρεσιών, η σωστή εξυπηρέτηση των ασφαλιζόμενων  και η περιβαλλοντική συνείδηση  είναι βασικοί  στόχοι της ασφαλιστικής εταιρείας  Progressive.

 

H Progressive Ασφαλιστική ενισχύει την Παγκύπρια Οργάνωση Πολυτέκνων

Η ασφαλιστική εταιρεία Progressive ανάλβε φέτος την πρωτοβουλία αντί της δημιουργίας και αποστολής ευχητήριων καρτών  και δώρων να υποδεχθεί τη νέα χρονιά με μια κοινωνική προσφορά.  Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, η εταιρεία αποφάσεισε να συνεισφέρει στο έργο της Παγκύπρια Οργάνωσης Πολυτέκνων, προσφέροντας ένα χρηματικό ποσό που στήριξε έμπρακτα οικογένειες πολυτέκνων που έχουν πραγματική ανάγκη απο οικονομική βοήθεια.  Η χριστουγεννιάτικη αυτή πρωτοβουλία εντάσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής δράσης της εταιρείας, η οποία στοχεύει στη συνεχή και συνεπή κοινωνική προσφορα.

Progressive Direct
Οδική Βοήθεια/Road Assistance

Πείτε μας τη γνώμη σας
Με την ισχύ του EasyConsole CMS | Δημιούργημα της: Dynamic Works | Όροι και Προϋποθέσεις